Aleksandar Vučić: “Novu Srbiju niko ne može da zaustavi”

Najnovije vesti Vesti iz Srbije i regiona

Poslednjih 10 godina smo radili na tome da se desi i rodi nova Srbija, da oživi, da se podigne, ojača, pronađe snagu, dostojanstvo i ponos i tu Srbiju niko ne moze da zaustavi, poručio je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

“Želim da naša snaga bude naš rad, znanje, ujedinjenje, vera u budućnost, ovaj bager koji gura zemlju napred još brže i još jače”, rekao je Vučić na obeležavanju 13 godina postojanja SNS.

“Nema povlačenja pred onima koji su zemlju uništili”

Predaja nije opcija, nema nazad i nema povlačenja ni pred kim, a pogotovo ne pred onima koji su nam zemlju uništili i urušili, poručio je večeras članovima i simpatizerima SNS na proslavi 13.godišnjice stranke, predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Vučić se na početku obraćanja okupljenima u Štark areni zahvalio što su tu, a posebno onima koji su ostali ispred hale ili u autobusima, kojih je, kaže, oko 25.000, uz izvinjenje što, iako su želeli da budu u Areni, nije bilo dovoljno mesta.

“Još ne znaju šta nam sve uskoro stiže od naoružanja”

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se pojedine zemlje u regionu hvale šta sve nabavljaju od naoružanja i kako će biti jače od Srbije, ali da još ne znaju šta će sve od oružja uskoro dobiti naša zemlja i to mnogo brže od njih, kao i da se Srbija naoružava samo zato da nas više niko ne bi ponižavao kao što je to pre bilo slučaj.

“Uspeli smo da podignemo policiju i vojsku, koje su sada mnogostruko bolje opremljene. Uvek smo bolje pripremljeni i idemo korak više u odnosu na druge. Neki se raduju i hvale kako kupuju nove avione i da će biti mnogo jači od Srbije, ali mi ne želimo da se takmičimo ni sa kim. Već da budemo samo dovoljno snažni da svoju zemlju možemo da zaštitmo i sačuvamo, da nas više ne ponižavaju kao 1999, 2004. i 2008. godine”, rekao je Vučić na akademiji SNS povodom obeležavanja godišnjice stranke.

“Na izborima u najubedljiviju pobedu, za Srbiju”

Predsednik Aleksandar Vučić zatražio je večeras od članova svoje stranke da se bore za najubedljiviju pobedu na izborima, protiv onih koji su uništili zemlju, jer ta pobeda, kaže, znači bolju budućnost za Srbiju, za našu decu.

Vučić je u obraćaju potvrdio da se na sledećoj skupštini stranke neće kandidovati za predsednika stranke, ali da se nikada neće odvajati od SNS.

“Ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim”

Ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim, poručio je predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić okupljenim pristalicama stranke ispred Arene pred početak svečane akademiju povodom 13 godina od osnivanja SNS.

“Mnogo vas volim, ovo su poslednji izbori na kojima vas vodim. Ali zajedno ćemo ići do pobede i da osigruamo buducnost za našu decu, koja su najvažnija, kao i naša Srbija”, rekao je Vučić.

“Prihvatio sam da vodim SNS na izbore, a onda je vreme za druge, mlađe”

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je, na juče održanoj skupštini SNS, prihvatio je da pomogne stranci, da je vodi na sledeće izbore, a onda je, kaže, vreme za neke druge, mlađe ljude.

Kazao je da je SNS napravila veliki prodor ulaskom velikog broja mladih.

SNS slavi trinaest godina od osnivanja stranke

Svečanom akademijom u Štark areni u Beogradu, Srpska napredna stranka obeležila je 13 godina od osnivanja SNS, a predsednik Aleksandar Vučić na obeležavanje stigao je autobusom sa mladim liderima stranke.

Autobus u kojem su Vučić i njegove mlade stranačke kolege, ukrašen je logom Srpske napredne stranke.

Svečana akademija SNS, u Areni simbol rada “Bager Radiša”

Srpska napredna stranka (SNS) obeležava večeras 13. godišnjicu od osnivanja u Štark areni, koju, kao simbol rada, velikih infrasturkturnih projekata i investicija, svega što je u Srbiji urađeno od kada je SNS glavni stub vlade Srbije, krasi bager “Bagi Radiša”.

U Areni se okupillo više hiljada članova i simpatizera stranke, od Subotice do Štrpca, a brojni građani ostali su ispred hale, pa svečanost prate preko postavljenih video bimova.

“Bager Radiša simbol svih graditeljskih poduhvata”

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je sinoć da je bager Radiša, koji je dovezen u Arenu gde je SNS obeležila godišnjicu stranke, simbol svih graditeljskih poduhvata i stremljenja da nastavimo da radimo i tražimo još više od sebe.

Vučić je rekao da ako se pogleda bilo koja oblast društvenog života, da je u svakoj sitaucija mnogo bolja nego pre nekoliko godina, ali da to još nije dobro.

Budućnost i SNS i Srbije da ujedinjuje ljude, a ne sukobi

Predsednik SNS Aleksandar Vučić poručio je na svečanoj akademiji povodom 13 godina od osnivanja stranke, da budućnost SNS i Srbije, može da bude ujedinjavanje ljudi, naroda jer, kako je rekao suviše smo mali da bismo imali pravo na unutrašnje sukobe.

“Važno je da pokazujemo odgovornost i ozbiljnost, da ne pokazujmeo mržnju. Dobio sam danas poruke gde mi kažu – “pusti nas da se obračunamo sa ovima što misle da mogu da rade sve”, a rekao sam i na skupštini stranke da su oni naša braća i prijatelji i da i o njima moramo da vodimo računa, ako oni ne razumeju šta znači briga za Srbiju”, rekao je Vučić.

Izvor: tanjug.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *