Centar grada dobija novi izgled

Gradske vesti

Rekonstrukcijom Ulice Vuka Karadžića, Grad je dobio modernu, lepu i  funkcionalnu ulicu. Podsetimo da je Ulica Vuka Karadžića godinama bila u jako lošem stanju, a sada je konačno kompletno i kvalitetno rekonstruisana.

Prilikom rekonstrukcije Ulice Vuka Karadžića, uređen je i plato na kome se nalazi spomenik Seči knezova, gde su postavljene nove behaton ploče.

Trenutno se uređuje i plato pored Centra za kulturu, a po rečima gradonačelnika Valjeva Lazara Gojkovića, očekuju nas još neke novine, koje će doprineti da naš Grad izgleda lepše.

„Sada radimo na uređenju platoa pored Centra za kulturu, gde je predviđeno da imamo potpuno nov mobilijar. Postavljene su  nove kamene ploče, uređujemo i zelenilo oko samog spomenika i taj prostor će vrlo brzo biti reprezentativan deo u našem gradu“, rekao je gradonačelnik Gojković i dodao da je uređenje ovog dela grada samo deo planiranih aktivnosti.

„Valjevo ima već prepoznatiljiv Trg Živojina Mišića, Desanke Maksimović, ali imamo i delove grada koji su do sada bili zanemareni, ali ćemo ih sada učiniti lepšim i prijatnijim“, naglasio je gradonačelnik Lazar Gojković.

Izvor:VA014.info/B.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *