Da li vas je STID? Ovako su tajkunski mediji ISMEVALI atentat na Vučića, a sad su i oni PRIZNALI istinu

Najnovije vesti Vesti iz Srbije i regiona

Poznato je da je Dragan Šolak oduvek napadao Srbiju i Vučića, te ni ne čudi to što je sa svojim tajkunskim medijima Nova S, Danas, N1 želeo da ismeje i realnu ugroženost života predsednika

Juče je na suđenju ozloglašenoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka svedočio svedok saradnik Srđan Lalić koji je potvrdio da je ova grupa spremala atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Do juče su tajkunski mediji ismevali navode da je predsedniku Srbije bio ugrožen život, pravili podrugljive tekstove, sa još gorim naslovima. Dovodili samoprozvane analitičare koji bi ovu činjenicu opovrgli, a sada su i sami priznali da je svo ono što su pokušali da izvrnu ruglu, zapravo, gola istina: spremana je likvidacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Da se radi o licemernim medijima, koji imaju samo cilj da omalovaže sve u vezi sa Srbijom i Vučićem postoje dokazi, jer u eri digitalnih medija, na njihovu žalost, sve ostaje zabeleženo. Evo kako su pisali o atentatu na predsednika ranije:

– „Ne verujem da je bio planiran atentat na Vučića“

– Označen kao atentator na Vučića, a sad mu sude zbog lične karte

– Vučićev bizarni TV šou posle priče o atentatu

– Svi izmišljeni atentati na Vučića

– Naprednjaci i od atentata prave propagandu…

Kao i nikada ranije, ni ovog puta se neće čuti „izvini“.

Izvor:https://objektiv.rs/vest/1302010/da-li-vas-je-stid-ovako-su-tajkunski-mediji-ismevali-atentat-na-vucica-a-sad-su-i-oni-priznali-istinu/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *