Дарко Глишић: Вучић нам је вечерас рекао на састанку у СНС-у да ће да се повуче

Vesti iz Srbije i regiona

Председник Србије Александар Вучић рекао је на састанку са најближим сарадницима у централи странке да ће се повући са места председника, пренео је челник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић. Медији преносе да је на састанку било несугласица и позива да се одбију преговори са САД и ЕУ. На те несугласице је, како се наводи, реаговао председник Вучић и рекао да ако неко мисли да може боље од њега да води државу он је спреман да им то препусти и потом отишао са састанка.

Дарко Глишић је након састанка изјавио за ТВ Пинк да ако председник Вучић остане при своме да поднесе оставку да је то крај СНС-а и крај каријере коју је СНС имала на политичкој сцени Србије.

Након тога следи, сматра, нешто што је, како је рекао, “најцрњи и најгори сценарио за Србију” који не сме ни да замисли.

Било је, каже, тешко вече.

Иако није образложио да ли је председник рекао у којим околностима ће поднети оставку, да ли на место председника странке или Републике, Глишић је поновио да “ако је поднесе и ако остане при томе, то је нешто најгоре што ће се десити Србији”.

Predsednik Vučić,kako je najavljeno,danas će prisustvovati sednici Vlade Srbije koja počinje u 11 časova.Najavljeno je da će se građanima Srbije obratiti večeras u 20 časova.

Izvor:https://www.rts.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *