Dečija predstava „Put oko sveta“

Gradske vesti
Dečija predstava „Put oko sveta“ Tode Nikoletića,  održaće se 29. aprila na Velikoj sceni Centra za kulturu Valjevo, sa početkom u 12 časova.
Avanturistička komedija za decu do sto godina, kako kaže i sam pisac, vodi nas na putovanje oko celog sveta. Tri junaka naše komedije Cvetko, Skitko i Marica polaze na put do Italije i tamo nas upoznaju sa njihovim znamenitostima, kompozitorima, slikarima, velikim vojskovođama, a tu nalaze i prostora da nam odglume i deo Romea i Julije, na njihov način, naravno. Kroz svoj neobični put upoznaju nas sa zanimljivim kulturama Španije, gde će nam dočarati i samu koridu, zatim daleku Ameriku i njene Njestern junake, pa zatim još dalji Japan i njihove opasne borilačke veštine, preko Bliskog istoka i strašnog Alibabe, pa sve do Engleske i Rusije. Na kraju dolaze u svoju Srbijicu na tople i mirisne projarice.
Ova dinamična i veoma poučna i edukativna pozorišna igra će urnebesno zabaviti i zagolicati želju naših malih gledalaca za novim saznanjima o ovim divnim prostorima.
Režija: Fuad Tabučić
Igraju: Snežana Knežević, Aleksandar Kanjevac i Fuad Tabučić.
Kostim i scenografija: Ivana Kerkez
Muzika: Stevan Milošević
Karte u prodaji na dan igranja predstave na blagajni Centra za kulturu.
Radno vreme blagajne od 09-12.00 časova. Cena karte iznosi 250 dinara.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *