ĐILAS UDARIO NA TADIĆA: Koristiš Kosovo za jeftine političke poene i zarad lične sujete

Foto: Igor Marinković

ПРЕДСЕДНИК ССП Драган Ђилас огласио се поводом оптужби које је на његов и рачун његове странке изнео бивши председник Србије Борис Тадић.

Драган Ђилас, са друге стране, наводи да је несхватљиво да Тадић користи тему Косова да напада друге опозиционе лидере и да му је изговор споразум Београда и Приштине.

Он је навео да је Косово надстраначко питање, а не питање личних сујета и тема која се користи за добијање јефтиних политичких поена.

– Не желим више да коментаришем бившег председника Тадића, али утисак је да није свестан озбиљности ситуације по будућност Србије и нашег народа. То потврђује и замена теза која је очигледна и контрапродуктивна, како по питању разговора са Приштином, тако и односа у опозицији – истиче Ђилас за “Нову”.

Izvor:https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1196502/djilas-udario-tadica-koristis-kosovo-jeftine-politicke-poene-zarad-licne-sujete

Total
0
Shares
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Posts
Read More

ОРЛИЋ ОДГОВОРИО ЈЕРЕМИЋУ: “У само три реченице је рекао све оно што није желео да сазнамо”

ПОТПРЕДСЕДНИК Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић одговорио је председнику Народне странке Вуку Јеремићу, који је током … Read more