Dr Dušan Ružičić napustio Gradsko veće zbog usavršavanja

U Gradskom veću grada Valjeva je došlo do promena, jer je dosadašnji član Gradskog veća zadužen za zdravstvo dr Dušan Ružičić podneo ostavku.
Dr Dušan Ružičić je podneo ostavku iz ličnih razloga, koji se odnose na njegovo dalje usavršavanje.
“Moji razlozi su isključivo lične prirode, jer nastavljam sa profesionalnim usavršavanjem i edukacijom, koja podrazumeva boravak van Valjeva. Kako je obavljanje posla člana Gradskog veća kompleksno i zahtevno, naročito ako se bavite zdravstvom i iziskuje svakodnevni angažman i rad, procenio sam da u ovom trenutku ne mogu da se posvetim u dovoljnoj meri i onoliko koliko bih želeo. Gradonačelnika sam obavestio da mu stojim i dalje na raspolaganju i da ću svom gradu i gradonačelniku i dalje pomagati na sve moguće načine”, rekao je dr Dušan Ružičić.
Gradonačelnik Lazar Gojković se zahvalio dr Ružičiću na dosadašnjem angažovanju i poželeo mu puno uspeha u daljem životu i u karijeri.
“Bila je čast da u Gradskom veću imamo jednog takvog mladog stručnjaka kakav je Dušan Ružičić. Najbolji student svoje generacije, najmlađi doktor nauka valjevske bolnice i vrhunski lekar u kakvog je izrastao, iako je još veoma mlad, bio je deo mog tima i ponosan sam zbog toga. Njegovi dometi su veliki i svesni smo da je morao da napravi izbor. Siguran sam da će Valjevo tek biti ponosno na ovog vrhunskog lekara i pre svega dobrog čoveka”, zaključio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Izvor:Lepa reč Valjeva

Total
0
Shares
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Posts