Glišić PORUČIO Obradoviću: Koji to čovek sa imalo časti političku bitku bije tako što VREĐA nečiju decu

Vesti iz Srbije i regiona

Glišić je komentarisao reči novinara Vukašina Obradovića

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić komentarisao je najnovije napade na decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i formiranje gradske i republičke vlasti.

Glišić je gostujući na TV Pink komentarisao reči novinara Vukašina Obradovića ocenjujući da su napadi na decu predsednika Vučića besramni.

– Koji to čovek sa imalo časti i obraza svoju političku bitku bije tako što vređa nečiju decu. To je postalo više degutantno. Ne može čovek da se suzdrži, evo ja imam dva sina, stavite se u kožu Aleksandra Vučića. Zamislite sad da su moju decu ovako razapeli?! Bavite se malo svojom decom. Posebno ovaj Vukašin Obradović ima razloga da se bavi svojom decom. Samo to ću reći i tu ću se zaustaviti. Napadajte Aleksandra Vučića. Napadajte njegovu politiku – rekao je Glišić.

Informacije koje su se pojavile da Obradovića plaća ministar sa juga Srbije, predsednik IO SNS smatra tačnim.

– Ja nemam dokaza, ali mogu da se zakunem da ga plaća ministar koji je najistaknutija politička figura sa juga Srbije. Kako baš njega da nikada nije zakačio. Vukašin Obradović ima portal, poznajem odlično prilike na jugu Srbije, nije slučajno da se ime tog ministra nikada nije našlo tamo – kaže Glišić i dodaje:

– Drago mi je što su se osvestili od izbornog poraza, nije mi drago što će da se vrate staroj politici, a to je jedna jedina koju imaju – vređanje tuđe dece.

Izvor:Objektiv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *