Gradonačelnik ugostio članove delagacija Internacionalne policijske asocijacije Srbije

Gradske vesti
Valjevo je proteklog vikenda ugostilo članove Internacionalne policijske asocijacije Srbije, u okviru sportskih susreta koje je ove godine organizovala regija Valjevo, pod sloganom „Dani otvorenog srca grada Valjeva – služba kroz prijateljstvo“.
Predstavnici IPA regija iz Zagreba, Sarajeva, Bjeljine i Temišvara su se takmičili  u okviru turnira u malom fudbalu i u kuglanju i tim povodom, članove delegacija primio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković sa saradnicima, koji im je poželeo prijatan boravak u Valjevu i puno uspeha u takmičenju.
IPA Srbija-regija Valjevo pokazala se kao dobar domaćin i učesnici sportskih susreta su pored nadmetanja u Hali sportova i u hotelu „Omni“ imali prilike da upoznaju Valjevo i da posete Divčibare, Istraživačku stanicu u Petnici, Muzej i ostale znamenitosti našeg grada.
IPA je najveća policijska organizacija na svetu i jedina je međunarodna strukovna organizacija policajaca, kako aktivnih, tako i penzionisanih, bez obzira na funkciju, rang, religiju, pol, nacionalnost ili rasu.
/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *