Humanitarna akcija za Miloša Ćelapa

Gradske vesti

Kancelarija za mlade grada Valjeva, osmislila je humanitarnu akciju za lečenje Miloša Ćelapa.

„Zajedničkim snagama pomažemo mu da sakupi potreban novac za lečenje. Protekle nedelje, svako je mogao da donese knjigu u Kancelariju za mlade i time pomogne u prikupljanju novca za Miloševo lečenje. Danas smo organizovali prodaju knjiga na Platou ispred suvenirnice Turističke organizacije Valjevo, tačnije kod Gradske uprave, gde je svako mogao da uzme knjigu i ostavi novca koliko može“, poručila je Ivana Petarić iz Kancelarije za mlade Valjevo.

Volonteri Kacncelarije za mlade Valjevo su prvi put uključeni u ovu akciju i veoma im je drago što su u prilici da pomognu.

“Dečaka ne poznajem lično, ali sam kao i ostali volonteri čuli da je mnogo bolestan, zato smo odlučili da pokrenemo ovu humanitarnu akciju. Ja lično nisam učestvovala u ovakvim ili sličnim humanitarnim akcijama, ali Kancelarija za mlade je pružila sjajnu priliku da pokrenemo ovo. Mislim da pomoć nije potrebna  samo ovom dečaku, već ima mnogo dece kojima je potrebna pomoć. Zato se ovakve humanitarne ackcije neće završiti  ovde, nego ćemo pokretati mnogo više ovakvih akcija”, rekla je Nikolina Popović, volonterka Kancelarija za mlade Valjevo.

Sva prikupljena sredstva od prodatih knjiga biće uplaćena na Milošev račun.

/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *