Izabran novi pravobranilac

Gradske vesti Najnovije vesti

Za pravobranioca Zajedničkog pravobranilaštva grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina, na Skupštini grada Valjeva, izabrana je Dragana Labus, diplomirani pravnik iz Valjeva, na period od pet godina.

Komisija za kadrovska i administrativna pitanja i radne odnose, raspisala je konkurs za izbor pravobranioca Zajedničkog pravobranilaštva grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina. Konkurs je objavljen u listu “Napred”, listu “Politika” i na internet stranici grada Valjeva. Komisija je otvorila pristiglu prijavu i konstatovala da je prijava Dragane Labus, dipl. pravnika iz Valjeva, blagovremena i da kandidat ispunjava uslove koji su predviđeni konkursom.

U skladu sa navedenim, na sednici Skupštine grada Valjeva, odbornici su usvojili predlog za izbor pravobranioca Zajedničkog pravobranioca grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina.
Dragana Labus, diplomirani pravnik, rođena 1988. godine u Valjevu. Po završetku Valjevske gimnazije, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, na kome je 2012. godine stekla zvanje diplomiranog pravnika. Pravosudni ispit je položila 2015. godine, a 2019. godine je položila i ispit za javnog izvršitelja. U Privrednom sudu u Valjevu ( 2012 – 2015 ) je radila na poslovima administrativno – tehničkog sekretara i stručno se osposobljavala za polaganje pravosudnog ispita. Od decembra 2015. godine do aprila 2016. godine je radila na poslovima pomoćnika javnog izvršitelja kod Nine Kiurski, javnog izvršitelja u Valjevu, a od novembra 2016. godine je zaposlena kao pomoćnik javnog izvršitelja kod Darka Krunića, javnog izvršitelja u Valjevu, navedeno je u biografiji Dragane Labus.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *