Jesenji Sajam zapošljavanja u Valjevu

Gradske vesti

U okviru partnerstva Nacionalne službe za zapošljavanje i grada Valjeva, a u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom, u četvrtak, 14. septembra na Gradskom trgu u Valjevu, od 12 časova, biće organizovan jesenji Sajam zapošljavanja.

“Veliko nam je zadovoljstvo što je ova gradska vlast na čelu sa gradonačelnikom Lazarom Gojkovićem, a uz pomoć Vlade Republike Srbije u prethodne tri godine u naš Grad dovela tri velika investitora. Zahvaljujući tome, otvoren je veliki broj radnih mesta kako direktnih, tako i indirektnih, jer mnoge naše domaće kompanije kao kooperanti rade za velike investitore. U prilog tome, posebno nam je draga činjenica da je trenutno na evidenciji NSZ oko 3350 nezaposlenih, a podsetiću da je krajem 2020. godine bilo oko 4600.

Pozivamo sve sugrađane i zaposlene i nezaposlene da dođu na Sajam i pogledaju aktuelne ponude na tržištu rada”, naglasio je član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku Marko Jevtić.

Poziv na jesenji Sajam zapošljavanja u Valjevu uputio je i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale Valjevo Milan Đenadić.

„U intezivnom kontaktu smo sa kompanijama koje posluju u našem gradu, a koje će u narednom periodu imati najveće potrebe za zapošljavanjem naših sugrađana. Cilj nam je da prezentujemo tražiocima zaposlenja aktuelne ponude za radnicima, kako bi na jednom mestu mogli da porazgovaraju sa predstavnicima kompanija, informišu se o uslovima za rad,  načinu selekcije kandidata koji se obavlja u kompanijama koje će učestvovati na Sajmu, kao i da direktno konkurišu na ponuđene poslove. Više informacija o ovoj manifestaciji, kao i uput za učešće na Sajmu, tražioci zaposlenja mogu dobiti kod svog savetnika u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Ovim putem pozivamo sve naše sugrađane koji su zainteresovani da posete Sajam zapošljavanja, da dođu na Gradski trg u četvrtak, 14. septembra i informišu se o ponudi poslova koje će kompanije predstaviti“, zaključio je Đenadić.

U slučaju nepovoljnih vremenski uslova, jesenji Sajam zapošljavanja će se održati u holu Centra za kulturu Valjevo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *