Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić” bezbednost učenika je jedan od ključnih prioriteta

Gradske vesti

Saopštenje Medicinske škole “Dr Miša Pantić” u Valjevu prenosimo u celosti:

“Medicinska škola “Dr Miša Pantić” u Valjevu je bezbedno mesto za učenje i rad kako učenika, tako i svih zaposlenih.   Posle nezapamćenih tragedija koje su se desile, želimo da upoznamo sve učenike, roditelje i celokupnu javnost, da svakodnevno preduzimamo sve aktivnosti da bi naša škola i dalje bila sigurno mesto.

U cilju osiguranja bezbednosti učenika i zaposlenih,  sarađujemo sa roditeljima, Ministarstvom prosvete, Školskom upravom Valjevo, Gradom Valjevo, Ministarstvom unutrašnjih poslova, Centrom za socijalni rad i ostalim nadležnim institucijama. Kompletna nastava, vannastavne aktivnosti i sva takmičenja se odvijaju u skladu sa nastavnim planom i programom, bez ikakvih problema. Naši nastavnici, pedagoško-psihološka služba, kao i svi zaposleni  svakodnevno učestvuju u savetodavnom radu sa učenicima  i sa  njihovim roditeljima. Naša misija je zdravo i sigurno okruženje za sve učenike. Nedavno smo krenuli u ralizaciju uređenja školskog prostora,  okrečili smo veći broj učionica, a veoma brzo će biti sprovedeno krečenje specijalizovanih kabineta, koje ćemo opremiti sa adekvatnim školskim nameštajem i opremom. Počela je i sanacija dela školskog dvorišta radi stavljanja u funkciju korišćenja od strane učenika.

Medicinskoj školi “Dr Miša Pantić”  bezbednost  učenika je jedan od ključnih prioriteta i činimo sve aktivnosti da bi naša škola ostala bezbedno i poželjno mesto za učenje i rad”, naovdi se u saopštenju koje potpisuje direktor škole Ana Ilić.

Izvor:Va014.info

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *