Mionica: Besplatna pripremna nastava za završni ispit

Mionica

Svi đaci završnih razreda osnovnih škola u opštini Mionica imaće besplatnu pripremnu nastavu za završni ispit. Časove iz srpskog jezika, matematike, fizike i hemije organizuje opštinski Centar za razvoj i obrazovanje. Besplatna pripremna nastava prvi put je organizovana prošle godine, a ove godine će krenuti ranije i sa dodatnim predmetima fizikom i hemijom.

“Kao što smo i obećali, i ove godine nastavljamo sa organizovanjem pripremne nastave. Znamo koliko je bitno da se đaci dobro pripreme za završni ispit i da upišu željene srednje škole. Učenici su bili zainteresovani za časove iz fizike i hemije, pa smo uspeli ove godine i da to organizujemo. Besplatna pripremna nastava se pokazala kao višestruko koristan program, gde učenici mogu dobro da se pripreme za prijemne ispite, a istovremeno će olakšati roditeljima i dodatno rasteretiti kućne budžete”, rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Očekuje se da nastava počne nakon probnog završnog ispita i biće organizovana u prostorijama srednje škole u Mionici. Naknadno će biti objavljeni termini i  raspored pripremne nastave, a svi zainteresovani učenici se mogu prijaviti na broj telefona 0628804970.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *