Na najvećem skupu “Srbija nade” daćemo podršku našem predsedniku, podržati mir i pokazati koliko volimo Srbiju

Gradske vesti

Saopštenje Miloša Milutinovića, člana Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo prenosimo u celosti:

“Iz dana u dan imamo priliku da vidimo na šta su sve tajkunski mediji spremni, iznoseći mnogobrojne laži i uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića, a to sve čine preko svojih glasnogovornika.

Pretnje smrću, poziv na nasilje, ne samo da je civilizacijski neprihvatljivo, već u najmanju ruku sramotno. Napade kojima je predsednik Vučić svakodnevno izložen najoštrije osuđujem i pozivam sve nadležne organe da reaguju. Jedan od ideologa blokade na Gazeli Marko Vidojković, gostujući na televiziji “Nova S” je predsedniku poručio da treba da se obesi, izvređao građane koji će doći 26. maja ispred Narodne skupštine, a o patrijarhu je izgovorio najgore moguće uvrede.

U danima kada je Srbiju zadesila najveća tragedije, kada bol još nije prošla, niti će proći, imamo priliku da vidimo sramno ponašanje tajkunskih medija, koji zagovaraju “mir” i koji su „protiv“ nasilja, a zapravo generišu nasilje i napadaju predsednika svakodnevno. Mi smo u našoj istoriji svašta doživeli, ali ovo još nismo. Ovo su zaista strašne stvari i ovakvo ponašanje je nedopustivo. Siguran sam u to da naši građani ovakvo ponašanje ne podržavaju! Da nikada neće podržati pozive na ubistvo, blokiranje auto-puteva i da ne podržavju maltretiranje. Protiv ljudi koji ni trunku ljudskosti nemaju u sebi ćemo se uvek boriti! Nama je potrebno jedinstvo, kako bismo zajedničkim snagama, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nastavili da gradimo bolju budućnost za sve nas.

Zato pozivam sve građane da se odazovu 26. maja ispred Narodne skupštine i da na najvećem skupu “Srbija nade” podržimo našeg predsednika, podržimo mir i pokažemo koliko volimo Srbiju! “

MilošMilutinović

članGradskogodboraSrpskenaprednestrankeValjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *