Nakon što je Ponoš okrenuo leđa Srbima iz RS, Đilas NASTAVLJA kampanju: Uvesti SANKCIJE Miloradu Dodiku!

Vesti iz Srbije i regiona

Nakon što je Zdravko Ponoš, kandidat za predsednika Srbije lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić, nedavno gostujući u jednoj emisiji izjavio da je Srbima u Republici Srpskoj glavni grad Sarajevo, a ne Beograd, danas lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko svoje televizije nastavlja kampanju!

Naime, nakon što je Evropski parlament zatražio Evropskom savetu da uvede sankcije lideru Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Miloradu Dodiku, televizija N1 koja je pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, revnosno se bavi ovom tematikom, indirektno potencirajući da Miloradu Dodiku treba uvesti sankcije.

Isto tako, Ponoš je nedavno izjavio da je Srbima iz Republike Srpske glavna adresa za rešavanje disfunkcionalnosti Bosne i Hercegovine – Sarajevo, a ne Beograd.

Na pitanje voditelja: “Gde je za Banjaluku glavna adresa za rešavanje disfunkcionalnosti Bosne i Hercegovine, u Sarajevu ili u Beogradu?”, Ponoš je brže-bolje odgovorio: “U Sarajevu.”

Ovom izjavom praktično je poručio Srbima iz Republike Srpske da je njihov glavni grad Sarajevo i da nemaju zbog čega da gledaju u Beograd!

Ovo ne treba da čudi budući da je Ponoš Đilasov i Marinikin pulen, a dobro su poznati stavovi Tepićeve o “genocidu” u Srebrenici.

Izvor:Objektiv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *