Odbornici i predsednik opštine čestitali Vučiću na petogodišnjem mandatu

Mionica

Odbornici Skupštine opštine Mionica na jučerašnjoj sednici su izglasali da se nakon završetka njihovog rada javno uputi saopštenje podrške predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je juče položio zakletvu i drugi put izabran za predsednika Srbije.

„Predsednik Vučić je uvek bio uz našu opštinu. Uz njegovu podršku, Mionica danas ima rekonstruisane škole, asfaltirane puteve. Realizujemo jedan od najvećih projekata u istoriji Mionice koji država finansira. Za izgradnju kanalizacije i prečistača otpadnih voda opredeljeno je 1,2 milijarde dinara. To je najveća investicija za Mionicu. Gradi se industrijska zona, vodovod. Imamo više radnih mesta za sve“, naveli su, između ostalog, odbornici mioničkog parlamenta.

U saopštenju su još naveli da se u ovom predsedničkom mandatu nadaju još čvršćoj vezi sa predsednikom koja će učiniti da se u Mionici još bolje živi i radi, ali i želji da ih i u ovom, kao i prethodnom mandatu, poseti.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković zajedno sa odbornicima uputio je iskrene čestitke podrške predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Mionica zna kakvu podršku je imala od predsednika Vučića na putu razvoja. I kada je reč o poplavama, požarima, vanrednim situacijama. Novim projektima. Nikada kao danas se ne ulaže u Mionicu. To je očigledno. Zajedno smo otvorili Halu sportova u Mionici, a sigurno je da će uz predsednika Vučića Mionica realizovati još uspešnih projekata“, naveo je Janković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *