ONI DAVALI LAŽNA OBEĆANJA, ON GRADI Evo zašto je „Prokop“ MORAO da čeka Vučića!

Vesti iz Srbije i regiona

Predsednik ispunio još jedno obećanje

Danas se otvara nova železnička stanica Prokop u Beogradu, pa koristimo priliku da podsetimo na dugu agoniju u vezi sa tim projektom, koju je prekinuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je završio posao.

Naime, mediji su 2012. godine izveštavali da je izgradnja stanice počela pre 35 godina, te da ista stoji pusta.

– Posle 2000. godine raspisano je nekoliko tendera. Inženjeri i saobraćajni stručnjaci složili su se u jednom: država nema volju da završi stanicu prokop – izvestila je Al Džazira za vreme bivše vlasti, kada je na čelu Beograda bio Dragan Đilas, danas lider Stranke slobode i pravde.

Sve se menja 2012. godine kada je na vlast došao Aleksandar Vučić, te su za svega nešto više od tri godine sa Prokopa krenuli prvi vozovi.

Danas, 20. oktobra, biće otvorena i velelepna stanična zgrada, kao što je predsednik i obećao.

Sa druge strane, opozicija je davala lažna obećanja, raspisivala tendere u nedogled i po svom dobrom starom običaju, gledali kako da se „ugrade“ i zgrnu novac od ovog projekta.

Međutim, građani su svoje poverenje dali Vučiću, koji neprestano radi i gradi.

– 12 godina ste vladali, na pamet vam nije palo. Kad sam otvorio dole 10 koloseka i šest perona, rekli ste „pa nije to to, gde je stanica?“. Evo je sad i stanica, velelepna. Je l’ to moralo da čeka nekog Vučića? – kazao je predsednik govoreći o ovoj temi.

Izvor:Alo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *