OSEČINA: POČETAK ASFALTIRANJA PRISTUPNIH SAOBRAĆAJNICA U NASELJU PISKAVICE

Osečina

Predsednik opštine Osečina Nikola Tomić, obišao je radove na izgradnji  pristupnih saobraćajnica u naselju Piskavice koji su započeti protekle nedelje.

Po rečima Tomića, radovi na izgradnji dela obilaznice, odvijaju se dobrom dinamikom u skladu sa planom izgradnje uz pojavu nekih problema koji se u hodu rešavaju.

“Dugo se čekalo na početak radova, bilo je određenih prepreka koje su nas često vraćale na početak. Zahvaljujući timu predanih i stručnih ljudi, naporima rukovodstva opštine, uspeli smo da započnemo radove i da ih polako dovodimo do cilja.
Radovi na izgradnji dela obilaznice, teku dobrom dinamikom u skladu sa planom izgradnje uz pojavu nekih problema koji se u hodu rešavaju”, rekao je predsednik Tomić.

Završetkom obilaznice nivo bezbednosti putničkog i pešačkog saobraćaja biće na višem nivou, kao i povezivanje industrijske zone sa saobraćajnom infrastrukturom.
“Infrastrukturni radovi izgradnje obilaznice, imaju veliki značaj ne samo za građane opštine Osečina, već će predstavljati olakšicu za korisnike transportnog saobraćaja, podizanje kapaciteta industrijske i saobraćajne infrastrukture Osečine.

Zadovoljan sam, baš kao što su zadovoljni i meštani ovog naselja zato što rešavamo značajan projekat koji će olakšati i unaprediti tok saobraćaja”, izjavio je predsednik opštine Osečina Nikola Tomić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *