OTKRIVENA PREVARA! Đilas i Jeremić namerno štampali pozive za glasanje, TRAŽE ALIBI ZA SVOJ KRAH NA IZBORIMA!

Vesti iz Srbije i regiona

Narodni  poslanik Vladimir Orlić obratio se danas javnosti gde je rekao da deo opozicije predvođen Draganom Đilasom traži alibi za svoj krah na izborima i služi se svim mogućim sredstvima prevare kako bi osporili rezultate izbora

Kako je Orlić istakao, deo opozicije predvođen Draganom Đilasom traži alibi za svoj krah na izborima i služi se svim mogućim sredstvima prevare kako bi osporili rezultate izbora.

– Dragan Đilas i Vuk Jeremić su namerno štampali pozive za glasanje koji su deljeni građanima kako bi osporili izborni proces u Srbiji – rekao je Orlić i pokazao javnosti da se radi o falsifikovanim listićima koji su deljeni širom Srbije od strane Đilasovih aktivista i onda predstavljani kao tzv. fantomski birači.

Informer/Aleksandar Jovanović Cile

Orlić je naveo da opozicija i nezavisni posmatrači imaju mnogostruko puta više kontrolora na biračkim mestima i odbacio bilo kakvu mogućnost manipulacije izbornim rezultatima.

Predstavnik SNS je naveo da će odgovorni ljudi koji vode državu nastaviti da ispunjavaju svoja obećanja i obezbediti ljudima bolji životni standard, prosečne plate od 1.000 i penzije od 500 evra, ali i dalje sprovođenje velikih infrastrukturnih projekata i razvoja zemlje.

Izvor:Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *