Otvaranje letnje sezone u SRC Petnica(VIDEO)

Gradske vesti Najnovije vesti

Sezona kupanja u  SRC Petnica tradicionalno počinje 01. juna , u toku su završne pripreme za početak kupališne sezone na bazenima. Otvaranju bazena se najviše raduju najmlađi, za njih je ove godine planiran novi sadržaj. Po rečima Željka Ostojića, direktora Ustanove za fizičku kulturu „Valis“ koja gazduje petničkim bazenima, u toku su radovi na postavljanju tobogana na malom bazenu i biće završeni do 15. juna. I ove godine u okviru sportskog kompleksa Petnica realizovaće se škola plivanja kao i mini kamp za naše najmlađe.

Novi sadržaj u SRC Petnica je i teretana na otvorenom, a cilj ustanove jeste da stvara uslove za rekreaciju i sport, rekao je direktor Ostojić i najavio proširenje ne samo sportske infrastrukture već i razne sadržaje za rekreativce, kako one najmlađe tako i starije.

 

Osim rekreacije ove sezone u Petnici su planirani i kulturni sadržaji, najavio je Ostojić.

Cene ulaznica se nisu menjale u odnosu na prošlu godinu, celodnevna ulaznica za odrasle koštaće 250 dinara, sezonske karte su po ceni od 4.500 dinara , za školsku decu celodnevna ulaznica je 100 dinara uključujući i studente, dok za decu mlađu od 7 godina ulaz je besplatan.

Izvor:VA014.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *