OTVOREN TRŽNI CENTAR “NOVA” UB

Kolubarski okrug Ub
Tržni centar NOVA Ritejl park u Stublenici kod Uba u blizini autoputa “Miloš Veliki” svečano je otvoren u nedelju uveče koncertom pop pevača i kompozitora Željka Vasića.
Izgradnja tržnog centra na ukupnoj površini od 12.350 kvadratnih metara, od kojih je 11.500 m2 namenjeno zakupcima, sastoji se od 25 maloprodajnih objekata , raspolaže sa 215 parking mesta i povezan je gradskim prevozom sa Ubom.
Zahvaljujući odličnoj saradnji između bivšeg predsednika opštine Ub Darka Glišića, sadašnjeg ministra Ministarstva za javna ulaganja, i investitora Marka Grujičića, radovi su završeni za godinu i po dana uz punu podršku lokalne samouprave.
“Građani Uba i okolnih mesta, umesto da putuju u Beograd, moći će da dođu u tržni centar NOVA , gde im je sve biti dostupno na jednom mestu a cene povoljne. Ovaj objekat menja lice naše opštine a uz to zapošljava oko 200 radnika.”- istakao je Glišić.
Investitor Marko Grujučić je, zahvalivši se Darku Glišiću na podršci i operativnosti, istakao da će ovaj Ritejl park  prvi u Srbiji koji će biti energetski efikasan i održiv, jer je u planu izgradnja solarne elektrane pored parka, koja će čitav kompleks snabdevati električnom energijom.
Još uvek nisu opremljeni i otvoreni svi maloprodajni objekti, rečeno je za naš portal u kabinetu predsednika opštine Ub Aleksandra Jovanovića Džajića.
Sa radom su počeli lokali “N Sport”, “N Fashion”, “Đak”, “Sinsay”, “Mek Feshion”, “Madame Coco”, apoteka “Galen Pharm”, “SoHa”, Bars & Restaurants i menjačnica “Paris”.
U julu je planirano otvaranje objekata “Gomex”, “Pepco”, “Koton” i “Youmart”.
Iz kabineta predsednika opštine Ub najavljuju da će tržni centar NOVA dodatno biti opremljen auto-perionicom i punjačima za električne automobile a za najmlađe posetioce biće izgrađeno dečje igralište.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *