POČINJE UPIS DECE U VALJEVSKE VRTIĆE

Gradske vesti
Upis dece u valjevske vrtiće počeće u subotu, 1. aprila i trajaće do 30.aprila 2023.godine, rečeno je u Predškolskoj ustanovi “Milica Nožica” u Valjevu. U program celodnevnog boravka u dvanaest obdaništa biće upisano 320 mališana uzrasta od od 1 do 6,5 godina. Zahtev za upis deteta može se podneti elektronskim putem preko portala “e-vrtić”, ili dolaskom roditelja ili drugog zakonskom zastupnika u sedište Predškolske ustanove u Ulici Vlade Danilovića br.9 radnim danima od 9 do 13 sati. Ukoliko se otvore slobodna mesta u ovoj godini, biće raspisan novi konkurs za upis i prijem dece. Uslovi konkursa objavljeni su u nedeljniku “Napred” od 30.marta 2023.
Odluka Komisije za prijem dece biće objavljena na oglasnoj tabli Predškolske ustanove do 1.juna 2023.godine. Prigovor na Odluku može da se podnese u roku od osam dana od njenog objavljivanja. Na oglasnoj tabli Ustanove biće objavljen i rok za zaključivanje ugovora sa novim korisnicima.
PU “Milica Nožica” je raspisala i javni poziv za upis dece u pripremni predškolski program za decu rođenu u periodu od 1.03.2017. zaključno sa 28.02.2018. Pripremni program pred polazak dece u školu odvijaće se u vrtićima “Bambi”, “Hajdi”, “Kolibri”, “Pčelica”, “Bubamara”, “Vidra”, “Kamenica” i “Brankovina”, kao i u OŠ “Nada Purić” i OŠ “Sestre ilić” i u seoskim školama na teritoriji Valjeva. Pripremne grupe biće formirane do 31.avgusta i počeće sa radom u septembru 2023.
/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *