Podizanje zastave Tešnjarskih večeri

Gradske vesti
Svečano podizanje zastave Tešnjarskih večeri je zbog vremenskih prilika održano drugog dana Tešnjarskih večeri, tačnije 6. avgusta.
Čast da svečano podignu zastavu i time ozvaniče početak ovogodišnjih Tešnjarskih večeri, pripala je članovima Mešovitoh hora Valjevske crkve „Hadži Ruvim“.
„Tešnjarske večeri su po 36. put najveći gradski festival. Ove godine veliko interesovanje Valjevaca i svih onih koji planiraju da dođu u naš Grad. Zbog toga smo pripremili lep program. Od 5. do 12. avgusta na Tešnjarskim večerima predstavićemo sve ono što je najbolje u kulturi Valjeva, stare zanate, književne večeri, izložbe, tribine, pozorišne predstave, filmske projekcije i neka sportska dešavanja. Očekuje nas pet sjajnih koncerata, Ana Bekuta, YU grupa, Valjevski umetnici, Divanhana i za kraj, najveća regionalna zvezda Zdravko Čolić. Nastavljamo tradiciju gradova u gostima i ove godine imamo tu čast da ugostimo Banja Luku i Trebinje i ono što još mogu da kažem, Tešnjarske večeri su značajna privredno – turistička manifestacija i siguran sam da će se Valjevci, kao i svake godine pokazati kao odlični domaćini i da ćemo uživati narednih sedam dana“, kazao je gradonačelnik Lazar Gojković.
/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *