Podrška politici predsednika Vučića

Gradske vesti

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Valjevu u potpunosti podržava Izveštaj o pregovaračkom procesu sa Prištinom i politiku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koju sprovodi po pitanju rešenja krize na Kosovu i Metohiji.

Posle dvodnevnog obrazlaganja u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, o prilikama i nastavku pregovora sa Međunarodnom zajednicom o teškoj situaciji našeg naroda na Kosovu i Metohiji i pritiscima na Srbiju, Izveštaj predsednika Vučića nije podržala opozicija. Od opozicije to je i očekivano, ali je veliko razočaranje držanje “nešto između” Socijalističke partije Srbije, koalicionog partnera, koja nije pružila punu podršku Izveštaju predsednika Vučića, već nedvosmisleno politički flertuje sa opozicionim partijama.

Takvo ponašanje SPS-a  u teškoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi nije prihvatljivo, posebno što rukovodstvo Srbije nema nameru da popusti pred pritiscima Zapada, lažnih desničara, pa ni koalicionog partnera. Očigledno je da je Srpska napredna stranka ostala usamljena u odbrani državnih interesa, imajući uz sebe samo narod.

U skoro nemogućim uslovima u kojima se predsednik Vučić bori za Srbiju i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, svako političko saplitanje od strane neiskrenih političkih partnera može da prouzrokuje dalekosežne posledice, koje bi usporile ili čak zaustavile put, kojim je Srbija krenula pre deset godina.

Ljubav i rad za Srbiju i srpski narod je suština politike predsednika Vučića, koju podržavamo i sledimo.

Pobediće Srbija!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *