Prijem za Vukovce i đake generacije

Gradske vesti Najnovije vesti

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković i predsednica Skupšine grada dr Snežana Rakić, organizovali su danas ispred zgrade Skupštine grada Valjeva prijem za najbolje đake grada Valjeva. Oni su sa načelnicom Školske uprave dr Zoricom Jocić, zamenikom predsednika Viktorom Mićićem i zamenicom načelnika Gradske uprave Brankom Rosić čestitali najboljim đacima Valjeva.

Ovogodišnjim Vukovcima i đacima generacije dodeljene su propusnice za bazene u Petnici, a đaci generacije školske 2020/2021. godine dobili su diplomu i novčani deo nagrade – osnovci 20.000, a srednjoškolci 30.000 dinara. Njima se ova nagrada dodeljuje u okviru nagrade grada Valjeva, kojom se povodom Dana grada Valjeva – 20. marta, nagrađuju najbolji đaci Valjeva za prošlu školsku godinu.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je čestitao naboljim osnovcima i srednjoškolcima, nastavnicima, profesorima i direktorima škola, ali i roditeljima na uspehu u prethodnoj školskoj godini.

„Danas nagrađujemo đake generacije školske 2020/2021. godine, koju dobijaju diplomu i novčani iznos od 20.000 dinara za osnovce i 30.000 dinara za srednjoškolce, u okviru Nagrade grada Valjeva, a takođe danas nagrađujemo i đake generacije i vukovce ove školske godine propusnicima za bazene u Petnici. Vaš Grad vam na ovaj način čestita uspeh u dosadašnjem školovanju, a nagrade su uvek simbolične i nikada ne mogu da budu kompenzacija za sve ono što su vaši najbliži uložili u vas. S obzirom da ste u dosadašnjem školovanju pokazali da ste najbolji, mi zaista verujemo da ćete se dokazati i u budućem životu i radu i da ćete na najbolji mogući način  doprineti sebi i svojim porodicama, svom gradu i Srbiji. Zaista se radujemo vašim budućim uspesima i ponosni smo na sve vas! Želimo da uživate u ovom letu“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković najboljim đacima.

Nagradu grada Valjeva je primilo 22 đaka generacije – 16 osnovaca i 6 srednjoškolaca, a ove godine Grad Valjevo se može pohvaliti sa 142 Vukovca – 75 u osnovnim i 47 u srednjim školama.

Izvor:VA014/B.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *