Promocija Sabora violinista na Gradskom trgu u Valjevu

Gradske vesti

Sinoć je Gradskom trgu u Valjevu održana promocija Sabora violinista Srbije, koji se održava u Pranjanima 19, 20. i 21. avgusta.

Građani Valjeva imali su priliku da uživaju u muziciranju vrsnih majstora kao što je Vlada Petrović, Sale Šou i Ognjen Babić, a gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću i svim Valjevcima je tom prilikom uručena pozivnica za Sabor violinista.

Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković se obratio prisutnim gostima i poželeo im dobrodošlicu.

„Izuzetno mi je da drago da ugostimo naše prijatelje, koji predstavljaju Sabor violinista Srbije, koji će se održati od 19. do 21. avgusta u Pranjanima. Verujem da će harizmatični Gvozden Nikolić i Karavan „Vesela fabrika“, koji borave danas u našem gradu, zainteresovati Valjevce da posete Sabor violinista u Pranjanima. Valjevo i Valjevci znaju da prepoznaju kvalitetnu muziku, u našem gradu godinama uspešno radi i školuje vrhunske umetnike, a posebno gudače Muzička škola „Živorad Grbić“ i ja sam siguran da će neko od tih talentovanih violinista uzeti učešće na Saboru. Mi smo dobri domaćini, pa vas zato pozivam da pre Sabora violinista posetitte Valjevo i Tešnjarske večeri od 4. do 10. avgusta, pozivam sve prijatelje širom Srbije,  a vama želim puno sreće i uspešan Sabor“, poručio je gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković.

Promocija u Valjevu je treći nastup jedinsteve promocije Sabora, na kojem će nastupiti oko 40 vrsnih violinista sa područja ceče Srbije, ali i iz inostaranstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *