Protokol o saradnji sa Turistickom organizacijom Banja Luke

Gradske vesti

U Banja Luci 10.marta je otvoren 3. po redu Međunarodni sajam turizma. Pokrovitelj sajma je grad Banja Luka, Vlada Republike Srpske i Ministarstvo trgovine i turizma.

Sajam je okupio 110 izlagača i 300 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turiste, Mađarske.

Gradonacelnik Banja Luke Draško Stanivuković je svečano otvorio sajam turizma i najavio manifestaciju Srpska Open od 16. do 23.aprila u Banja Luci.

Zlatan Kokic vršilac dužnosti Ministarstva trgovine i turizma izrazio je nadu da će turizam kao privredna grana imati sve veći rast.

Turisticka organizacija Valjevo je predstavila svoju turističku ponudu na sajmu u Banja Luci na štandu zajedno  sa Turistickom organizacijom Srbije. U okviru sajma u Banja Luci , Turistička organizacija Valjevo potpisala je protokol o saradnji sa Turistickom organizacijom Banja Luke. Osnovni cilj protokola je promocija turistickih ponuda obe destinacije, uz unapređenje privrednih, kulturnih, obrazovnih, tradicionalnih odnosa. Saradnja u okviru protokola podrazumeva i razvoj zajedničkih projekata i povezivanje kroz manifestacije i turističke agencije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *