Racionalizacija i održavanje javnog osvetljenja na teritoriji grada Valjeva

Gradske vesti Najnovije vesti

Skupština grada Valjeva je na današnjoj sednici  usvojilila Odluku o pokretanju postupka realizacije projekta javno – privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog osvetljenja na teritoriji grada Valjeva.

Predlog za pokretanje postupka realizacije projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog osvetljenja na teritoriji grada Valjeva potreban je radi sprovođenja odredbi predviđenih ZJPP i njegovo usvajanje je početna faza postupka posle koje sledi izrada predlog projekta.

U gradu Valjevu zbog smanjenja troškova za utrošenu  električnu energije za javno osvetljenje i troškova za održavanje javnog osvetljenja postoji potreba i interesovanje za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za rekonstrukciju, racionalizaciju i održavanje javnog osvetljenja na teritoriji grada Valjeva. Predloženi model finansiranja je u skladu sa Zakonom o javno-privatnom partnerstvu i koncesijama.

B.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *