ŠAMAR Đilasu! “Ekonomist”: Srpska demokratija napreduje, prva je na Balkanu, u rangu sa Francuskom!

Srbija je iza sebe ostavila sve države Zapadnog Balkana

Prema Indeksu demokratije za 2021. godinu, koji objavljuje ugledni britanski magazin “Ekonomist”, srpska demokratija napreduje i svrstana je u isti rang sa zemljama Evropske unije i razvijenog Zapada, poput Francuske, Belgije i SAD.

Naime, prema izveštaju pomenutog magazina Srbija je napredovala u odnosu na prethodnu godinu, a iza sebe je ostavila sve države Zapadnog Balkana!

Ovaj izveštaj naravno nije objavljen u medijima koji se nalaze pod uredničkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, u kojima je zavladao muk. Izveštaj je najbolji dokaz koliko su besmislene tvrdnje Đilasove opozicije i medija, da je Srbija nedemokratska zemlja.

Napredak Srbije komentarisao je član Predsedništva SNS, Vladimir Orlić rekavši da Đilas i njegov predsednički kandidat za predstojeće izbore, Zdravko Ponoš koji govore najgore o Srbiji treba da ga pročitaju.

– “Ekonomist” objavio svoj indeks demokratije za 2021.: Srbija i dalje u kategoriji zemalja sa SAD, Francuskom, Belgijom, sada sa još višim ocenama i rangom. Prva na ZB. Jasno, bolja nego 2012. Đilas, Ponoš i ekipa koja hvali “demokratiju u CG”, a o Srbiji govori najgore – da pročita. – napisao je Orlić na Tviteru.

Izvor: Objektiv.rs

Total
0
Shares
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Posts