Sanacija dva terena za mali fudbal

Gradske vesti

Grad Valjevo će u najskorijem periodu sanirati dva terena za mali fudbal, na Petom puku i u Prvoj osnovnoj školi, a vrednost tih radova iznosiće oko 5,5 miliona dinara.

„Sanacija ova dva terena je nešto što smo planirali, a što je samo ubrzala odluka Ministarstva sporta da nam dodeli sredstva za ugradnju klima komora u Domu sporta „General Svetomir Đukić“, tako da ćemo deo tih sredstava koje smo ostavili za unutrašnje uređenje preusmeriti na druge aktivnosti.
Radi se o dva terena za mali fudbal. Jedan se nalazi na Petom puku i sanaciju ovog terena će realizovati Ustanova za fizičku kulturu „Valis“ i drugi teren se nalazi u Prvoj osnovnoj školi, tako da će sredstva biti prebačena Prvoj osnovnoj školi, na zadovoljstvo svih građana, naročito najmlađih. Postojeće stanje tih terena je dosta loše, s obzirom na to da je to podloga koja se dosta troši, dosta se koristi i radujemo se što ćemo to uraditi“, kazao je Mišković.

Kako je naglasio član Gradskog veća zadužen za sport Vladimir Mišković,  u toku je izrada projektno tehničke dokumentacije za nove terene za mali fudbal i basket, tako da će se u najskorijem periodu pribaviti sva neophodna dokumentacija, koja će biti polazna tačka za izradu novih terena za mali fudbal i terena za basket.

/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *