Saopštenje za javnost Gradskog odbora SNS-a Valjevo

Gradske vesti

                                         Saopštenje za javnost

 

Када о епској неспособности ваљевске власти говоре они који су обављали кључне функције у граду на Колубари до пре годину и по дана, а немало висе деценија у континуитету и који су за собом оставили потпуни мрак, смешно је или пак тужно и коментарисати.

 

Подсећања ради СПС је у Ваљеву имао своје представнике и то од председника Скупштине, директора свих кључних предузећа између осталих и Водовода, бивше Дирекције за изградњу, Агроразвоја, скоро свих како републичких тако и локалних инспекција, као и начелника Градске управе и осталих одељења у како кажу „Сивој згради”. То грађани Ваљева знају, па се намеће озбиљно питање, откуда смелост за овом врстом конференција за новинаре. Шеф одборничке групе СПС Ђорђе Павловић очигледно сматра да наши суграђани имају тоталну амнезију.

 

Управо, немало три деценије, ова интересна групација на челу са Ђорђем Павловићем, тадашњим секретаром Скупштине града (до пре нешто мање од две године), а некадашњим и незаконито постављеним директором Водовода, дозволила је да се у Ваљеву нагомилавају инфраструктурни проблеми, да их свесно или несвесно годинама не решавају и да за своје и неделовање својих партијских другова на кључним позицијама константно оптужују садашње градско руководство.

 

Морамо поновити, Ваљевци немају колективну амнезију.

 

Након константних покушаја да буду део градске гарнитуре, бројних нуђења и преговора Ђорђе Павловић, шеф одборичке групе СПС осмислио је нову стратегију деловања, а то је константно медијско експонирање.

Позивамо Ђорђа Павловића да што чешће одржава овакве врсте конференција за новинаре јер на тај начин промовише сопствене вишедеценијске пропусте и нечињења СПС за Град Ваљево.

 

Задатак Градског руководства на челу са градоначелником Лазаром Гојковићем, које следи политику Српске напредне странке на челу са нашим председником Александром Вучићем јесте да Ваљево учини бољим местом за живот свих Ваљеваца, у сваком сегменту живота. Ваљево је добило историјску шансу и она ни по коју цену неће бити пропуштена, на радост свих наших суграђана.

 

Јелена Н. Лекић, повереник Градског одбора Српске напредне странке Ваљево

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *