Sednica Skupštine grada Valjeva

Gradske vesti

Odbornici  Skupštine grada Valjeva usvojili su danas Treću izmenu Plana komunalne izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukture grada Valjeva za 2023. godinu. Za finansiranje izgradnje i održavanja objekata komunalne infrastrukure, ovom izmenom opredeljena su ukupna sredstva od 1.468.302.176 dinara, koja su obezbeđena Odlukom o budžetu grada Valjeva za 2023. godinu.

Usvojen je Izveštaj o radu „Agrorazvoja – valjevske doline“ za 2022. godinu, kao i Izveštaj o sprovedenim merama poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja u 2022. godini.

Odbornici su usvojili  Drugu izmenu i dopunu programa korišćenja subvencija JKP „Polet“ Valjevo iz budžeta grada Valjeva za 2023. godinu, kao i Odluku o kreditnom zaduženju JKP „Toplana“ Valjevo.

Usvojena je Odluka o radnom vremenu Apotekarske ustanove Valjevo. Radno vreme po ovoj odluci je radnim danima u vremenu od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 17 časova.

Odbornici su usvojili predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta neposrednom pogodbom kat.parcele broj 18769 KO Valjevo, predlog Odluke o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta neposrednom pogodbom kat.parcele broj 708/29 KO Divčibare, kao i predlog Odluke o otuđenju suvlasničkog udela neposrednom pogodbom.

Na današnjoj 35. sednici Skupštine grada Valjeva, usvojeno je Rešenje o davanju saglasnosti na konačni nacrt Javnog ugovora o javno – privatnom partnerstvu za rekonstrukciju, zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji grada Valjeva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *