SNS: Pet razloga koji Valjevo čine još boljim-Brze trake

Gradske vesti

IZBORNI Marketing 2024

Da li znate da je životni san mnogih Valjevaca nedavno ostvaren?

Brza saobraćajnica od životnog je značaja za opstanak Valjeva, za njegov razvoj, život i budućnost. Njeno povezivanje sa auto-putem “Miloš Veliki” će uskoro biti realizovano.

Na zadovoljstvo građana Valjeva i stanovnika zapadne Srbije, za saobraćaj je otvorena deonica brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac do petlje „Divci“, ukupne dužine 12 kilometara.

Radovi na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac su u toku, a dužina ove deonice je 18, 3 kilometra, sa po dve trake u oba smera i projektovana je za brzinu do 100 kilometara na sat.

Izgradnja Južne obilaznice oko Valjeva u dužini od približno pet kilometara realizovaće se u dve faze. Prvi deo u dužini od oko 2,2 kilometra, kojim je predviđena petlja na priključenje sa budućom brzom saobraćajnicom Iverak – Lajkovac  i drugi deo obilaznice u dužini od oko 2,8 kilometara, sa planiranom regulacijom reke Kolubare.

Zahvaljujući predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije, Valjevo će brzom saobraćajnicom postati centar zapadne Srbije.

Obećali smo i ispunili.

Da radimo i da gradimo. Za Valjevo sutra!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *