SPREG od 6. do 8. aprila

Gradske vesti

Sajam privrede zapadne Srbije – SPREG,  biće održan od 6 – 8. aprila 2023. godine u „Omni centru“ u Valjevu.

Svečano otvaranje sajma zakazano je za četvrtak, 6. april sa početkom u 10 časova, a

kako je najavio Jovan Grujić, izvršni direktor sajma, prema preliminarnom spisku će oko 155 izlagača nastupiti na oko četiri hiljade kvadratnih metara izložbenog prostora u dve hale u „Omni centru“, ali i na otvorenom, na oko 90 štandova.

Najavljeno je da će oko 65 % izlagača biti proizvodne firme iz različitih grana industrije, mala preduzeća, preduzetnici, zanatlije i mnogi drugi.

Otvoreni izložbeni prostor biće posvećen poljoprivredi, gde će biti izloženi traktori, priključne mašine, oprema za navodnavanje i ostala mehanizacija.

Grujić je naglasio da izlagači dolaze iz 50 gradova i opština iz Srbije i da će svoje štandove imati Zrenjanin, Ljig, Osečina, Mionica, Bogatić, Priboj, Odžaci, Bački Petrovac i Bač.

Svoj štand na ovogodišnjem 18. po redu SPREG – u će imati i Grad Valjevo sa Turističkom organizacijom Valjevo, gde će predstaviti turističku ponudu valjevkog kraja.

Kao i svake godine, planiran je i prateći program. U četvrtak, biće organizovano predavanje „Rizici kreditiranja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika i aktuelne kreditne linije“. Za petak je predviđen tradicionalni prolećni Sajam zapošljavanja, u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijale Valjevo, dok će u subotu biti održan veliki skup pčelara iz celog regiona, u organizaciji Udruženja pčelara „Nukleus“.

Radno vreme sajma je u četvrtak i petak od 10 do 19, dok je u subotu od 10 do 15. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Organizator ovogodišnjeg Sajma privrede zapadne Srbije je Regionalna asocijacija malih i srednjih preduzeća zapadne Srbije, izvršni organizator agencija „Gatti“ iz Valjeva, partneri na projektu valjevska kompanija „Europrom“ i DTL.

/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *