SRPSKA NAPREDNA STRANKA DANAS SLAVI SVOJU SLAVU – SVETU PETKU

Gradske vesti

Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama. Ove godine, po trinaesti put Srpska napredna stranka obeležava slavu, ali uz poštovanje svih neophodnih epidemioloških mera. U skladu sa tim prisustvovalo je samo najuže rukovodstvo Gradskog odbora.

Poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo Jelena Nikolić Lekić poželela je svim članovima, simpatizerima i građanima Valjeva koji danas slave da u zdravlju, miru, sreći i ljubavi proslave ovaj veliki praznik.

„Poštovani gosti, čast mi je da svima vama, kao i svim našim članovima,simpatizerima i poštovaocima, kao i svim građanima koji danas slave Svetu Petku i jednu od najpoštovanijih svetiteljki u srpskom narodu u ime Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, čestitam ovaj veliki praznik. Takođe, onima koji danas slave u svojim domovima želim da u zdravlju, miru, radosti i ljubavi proslave praznik svoje nebeske zaštitnice.

Koristim ovu priliku da svim našim građanima uputim poziv na saradnju i jedinstvo, koje nam je preko potrebno u vremenu u kome se u našem Gradu, zahvaljujući odgovornoj politici Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem realizuju važni projekti, investicije od vitalnog značaja za višestruko poboljšanje kvaliteta života u Valjevu. Kao ljudi koji prevashodno volimo svoj Grad, radićemo i ubuduće na tome da Valjevo bude što bolje mesto za život. Da bismo u tome uspeli, podrška svih koji u njemu žive nam je dragocena, a i kada dođe vreme da slavimo nove uspehe u zajedništvu se sreća višestruko umnožava. Hvala vam, živi i zdravi bili!“, naglasila je poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *