Susreti flautista „Tahir Kulenović“ u Valjevu od 23. februara

U organizaciji Muzičke škole „Živorad Grbić”  Valjevo i Udruženja muzičkih i baletskih pedagoga Srbije, a pod pokroviteljstvom grada Valjeva, u MŠ „Živorad Grbić” će se od  23. do 26. februara 2023. godine održati  25. Međunarodni susreti flautista „Tahir Kulenović“.

Među najuspešnijim učesnicima, žiri će proglasiti sveukupnog laureata susreta, kome porodica prof. Tahira Kulenovića dodeljuje novčanu nagradu. Na susretima će biti dodeljene i sledeće nagrade: nagradu za najboljeg pedagoga (pored nagrade, najbolji pedagog će učestvovati u radu žirija na narednim Susretima flautista), kao i nagradu za najboljeg klavirskog saradnika.

Svečano otvaranje takmičenja predviđeno je za četvrtak, 23. februar 2023. godine u 19 časova, dok je zatvaranje takmičenja, kao i koncert laureta takmičenja predviđen za nedelju, 26. februar 2023. godine, nakon završenog takmičarskog dela.

Rok za prijavljivanje učesnika je do 27. januara 2023. godine, a sve dodatne informacije i prijave se mogu pronaći sa sajtu MŠ „Živorad Grbić“: http://www.muzika.edu.rs .

Total
0
Shares
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Posts