TO Valjevo na Beogradskom Manifestu

Gradske vesti

 

Ovogodišnji osmi po redu Beogradski Manifest održan  je od 27. do 29. maja 2022.godine na Savskoj  promenadi.

 

Jedinstveni interaktivni sajam turizma na otvorenom, kao najveći porodični festival u regionu okupio je  šezdesetak opština iz Srbije i regiona. Svojim  programskim predstavljanjem posetiocima je  približio duh i atmosferu brojnih interesantnih manifestacija i destinacija, ali i istakao  nacionalno blago autentičnih gastronomskih specijaliteta zbog kojih se turisti neretko opredeljuju da istraže nove destinacije.

Na festivalu Izlagači i turističke organizacije su grupisani po geografskoj klasifikaciji: Istočna Srbija, Južna Srbija, Centralna Srbija, Zapadna Srbija i Vojvodina.Turistička organizacija Valjevo je imala svoj štand u okviru Cenralne i Zapadne Srbije. Na promotivno-prodajnom prostoru promovisani su turistički potencijali Valjeva i okoline, predsetavljeni su aranžman i pogodnosti za turiste, kao i prezentacija promotivnog materijala na centralnoj bini.

Beogradski Manifest otvorila je ministarka trgovine turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić. Za uspeh i razvoj festivala izuzetno je značajna i kontinuirana podrška Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda, kao i Privredne komore Srbije.

 

Izvor:VA014.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *