Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke na lokalnim izborima u Mionici

Mionica

Prema prvim preliminarnim rezultatima, Srpska napredna stranka je osvojila najveći broj glasova na lokalnim izborima u Mionici.  Na birališta u Mionici izašlo je ukupno 7.683 upisanih birača ili  69,93  posto od ukupnog biračkog tela.

Prema prvim rezultatima, Srpska napredna stranka imaće većinu u lokalnoj Skupštini, osvojivši 5.489 glasova birača ili 71,44 odsto sa 31 mandatom.

“Srpska napredna stranka odnela je ubedljivu pobedu. Na izlaznost od preko 70 posto, SNS je osvojila 71,44 posto, Zdrava Srbija 0,95, Slobodni građani 5,53, Savez 90 Zelenih 2,03, Nada za Mionicu 4,82, SPS i SRS 10,89. Lista Aleksandar Vučić za našu decu osvojila je 6,5 posto više nego na izborima pre 4 godine. U apsolutnom broju glasova popravili smo rezultat u odnosu od pre 4 godine”, rekao je Darko Glišić predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke.

Mioničani su danas masovno izašli na birališta i podržali  listu Srpske napredne stranke za lokalne izbore u Mionici i time još jednom potvrdili da imaju apsolutno poverenje u Srpsku naprednu stranku i politiku predsednika Aleksandra Vučića. Podržali su budućnost Mionice, budućnost svoje dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *