Valjevci na Sajmu turizma

Gradske vesti
Na Beogradskom sajmu od 23. do 26.februara biće održana tradicionalna turistička smotra regiona jugoistočne Evrope pod sloganom “Kad je odmor nije teško”. Učešće na 44. po redu Sajma turizma potvrdila je i Turistička organizacija Valjevo, koja će na svom štandu predstaviti najprivlačnije turističke destinacije i smeštajne kapacitete u Valjevu i na Divčibarama.
” Turistička organizacija Valjevo imaće svoj štand na Beogradskom sajmu u hali 4 sa više punktova. Cilj ovogodišnjeg sajma je da posetioci steknu bolji uvid u lepote Srbije, odnosno, prednosti domaćih destinacija kroz upoznavanje sa istorijom, kulturom i običajima u našoj zemlji. Važno nam je da, uz istorijske i kulturne znamenitosti po kojima je Valjave nadaleko poznato, upoznamo posetioci i sa neophodnim informacijama o hotelskom i privatnom smeštaju kao i svim drugim turističkim pogodnostima. Posebna pažnja biće posvećena DIvčibarama. Na našem štandu biće predstavljena ponuda nekoliko divčibarskih hotela. Među njima su i hotel “Royal Mountain” (Rojal mauntin) u centru Divčibara, koji poseduje spa-centar i u blizini je ski-staze. Svoje punktove imaće i hotel “Heba” u Beogradskom naselju kao i Centar dečjih letovališta sa odmaralištem “Stevan Filipović”, koje je u potpunosti renovirano 2019.godine”. Uz hotelski smeštaj na Divčibarama biće predstavljene i druge ponude interesantne turistima- pešačke i biciklističke staze, vidikovci i skijališta.”-kaže za naš portal Ana Marković, direktorka TOV-a.
 Za Turističku organizaciju Valjevo važan dan na sajmu biće 24. februar kada će, po rečima Ane Marković, biti potpisan Protokol o saradnji sa Turističkom organizacijom Banja Luke.Veze Valjeva sa Republikom Srpskom biće ovim protokolom dodatno osnažene i na planu turizma.
Posetioci Sajma turizma biće u prilici da se u halama 1, 1A i 4 obaveste o najvećim turističkim agencijama, turističkim centrima i hotelima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Narodna Republika Kina, pa je cilj organizatora usmeren na privlačenje što većeg broja kineskih turista.
/redakcija/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *