Velika podrška građana Valjeva Srpskoj naprednoj stranci

Gradske vesti

Posle raspisivanja izbora, počelo je organizovano prikupljanje potpisa za kandidature izbornih lista. Veliki broj građana Valjeva okupio se ispred prostorija Gradskog odbora Srpske napredne stranke da svojim potpisom podrži izbornu listu  “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

“Došao sam da podržim listu Srpske napredne stranke za napredak i stabilnost naše zemlje, jer to je jedina stranka koja je mnogo uradila ovih godina, nadam se da će tako nastaviti i da će biti još više radnih mesta da se naša deca zapošljavaju, da imamo još bolji standard, da naše Valjevo napreduje.”, naglasio je sugrađanin Sreten Aleksić.

 

U razgovoru sa građanima koji strpljivo čekaju u nepreglednoj koloni ispred prostorija Srpske napredne stranke Valjevo, saznajemo njihove lične motive podrške upravo ovoj izbornoj listi.

“Došla sam ovde da svojim potpisom dam podršku izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”. Ovde se okupilo dosta ljudi da svojim potpisom podrže napredak  i razvoj naše zemlje i podrže predsednika Aleksandra Vučića. Pre svega očekujem razvoj našeg grada, dosta novih projekata, dosta ulaganja u Valjevo, samim tim, smatram da svi treba da se uključimo, damo podršku našem predsedniku i da radimo za bolje Valjevo i bolju budućnost Srbije”, rekla je sugrađanka Dušica Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *