Veliki odziv privrednika na stručnom skupu u Valjevu

Kolubarski okrug

Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga (PKS-RPK Valjevo ) 16.12.2022.godine u prostorijama RPK Valjevo  održali su  stručni skup pod nazivom ” PRIVREDNA KOMORA SRBIJE VAŠ POSLOVNI PARTNER. “

Jedan od najznačajanih projekata koji je predstavljen je  „Stvarano u Srbiji“ koji je pokrenula Privredna komora Srbije i kreirala oznaku „Čuvarkuća“ kako bi pružila podršku domaćim proizvodima i proizvođačima, ali i edukovala potrošače o važnosti kupovine tih proizvoda, kao i o njihovom visokom kvalitetu i domaćem poreklu.

Pored pomenutog projekta predstavljeni  su drugi projekti  koji za cilj imaju unapređenje poslovanja kroz Excelent SME mrežu koja 10 godina sertifikuje mikro, mala i srednja preduzeća. Skup je bio u duhu što  bolje promocije proizvoda. Učesnici stručnog skupa  upoznati su  sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu.

Stručne službe predstavile su publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi kao i alate za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.

Kompanija Coface Srbija doo koja aktivno 10 godina sarađuje sa Privrednom komorom Srbije predstavila je privrednicima uslugu Coface poslovni izveštaji kao i svoje platforme koje privrednici mogu da koriste kao usluge.

Veliki odziv privrednika i učešće svih kompanija  u diskusiji omogućio je da stručni skup bude aktivan, a odabrane teme ispunile su očekivanja privrednika.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *