Vučić i nova Vlada radiće samo u interesu Srbije i njenog naroda

Najnovije vesti Vesti iz Srbije i regiona

Jasno je da Vlada neće raditi ni za interese Istoka, ni za interese Zapada, pa ni za interese Hrvatske

Ustaška kampanja usmerena protiv Srbije i predsednika Aleksandra Vučića se ne smiruje, već dobija na zamahu. U tom maniru je ustaški portal Index objavio tekst pod naslovom “Vučić je lično izabrao novu vladu Srbije, a od nje ne treba očekivati ništa”.

U tekstu su ustaše zakukale zato što će nova Vlada Srbije i predsednik Vučić raditi samo u interesu Srbije i njenog naroda.

Naime, jasno je da Vlada neće raditi ni za interese Istoka, ni za interese Zapada, pa ni za interese Hrvatske, već isključivo u interesu Srbije!

Od nove Vlade sve najbolje treba da očekuje narod Srbije, a ostalima bi bilo bolje da gledaju u svoje dvorište i rešavaju probleme u svojoj državi.

Podsetimo, portal “Index” pre dva dana preneo je vest u kojoj su analizirali sastav nove Vlade Srbije, pa su u tom maniru konstatovali da u novoj Vladi nema ministara koji su važili za prozapadne, pa tako ni onih koji su važili za proruske.

Hrvati su na ovaj način praktično priznali da je nova Vlada Srbije nije ni zapadna, a ni ruska, nego jedino i isključivo srpska, što i jeste činjenica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *