ВУЧИЋ НАЈАВИО ФОРМИРАЊЕ ПОКРЕТА: Морамо да подигнемо глас за нормалну, снажну и безбедну Србију

Najnovije vesti Vesti iz Srbije i regiona

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић је најавио у наредних шест месеци стварање великог државотворног и националног покрета за опстанак и напредак Србије.

– И да се супротставимо свим овим тешким болестима које су опхрвале наше друштво. Верујем да ћемо радом успети да превазиђемо све тешкоће које су пред нама. Ноге могу да подмећу сви. Tо је некоме посао а некоме није. Зато ми морамо да подигнемо главу и свој глас, да се не плашимо свих тих малих. Морамо да подигнемо глас за нормалну, снажну и безбедну Србију. У политичком смислу сада је свима јасно да морамо да се изборимо за нормалну, пристојну Србију. За то сам крчио пут, широког покрета народа у Скупштини. Дакле, да направимо пристојну Србију у којој ће сви бити заштићени, где ће свачија права бити поштована. Ми не можемо бити гласни као екстремисти, и не добијамо лајкове као они што псују мајку другима. Ми морамо сачувати нормалност, пристојност, стабилност и мир у земљи. А, са друге стране имате притисак страних служби, и нико неће да види нормалну Србију – рекао је он.

Председник је истакао да и левица и десница нападају државу и власт, а не једни друге.

– Хоће да влада хаос, са бесмисленим типовима на оба пола политичке сцене. То раде стране службе, и неодговорни политичари – истакао је Вучић.

Он је потом рекао да ће бити најсрећнија Србија када екстремни политички чиниоци остану у запећку.

– Једино што им је заједничко је то што мрзе Вучића. Са тим немам проблем, али би њихова владавина за Србију била катастрофална. Људи су сити слушања глупости, зато је мала гледаност политичких емисија. Али су гледали пренос Скупштине, и сада више неће да слушају накнадну памет. Просто људи желе да слушају оно од чега им живот зависи – истиче предсеdnik.

Izvor:Novosti.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *